maanantai 15. joulukuuta 2014

Voisin pitää jonkin asteisena hulluutena tätä pakonomaista tarvetta tehdä jok'ikinen joulu joulukortit itse. Voisihan sitä joku vuosi itseään armahtaa sen verran, että ostaisi vaikka hyväntekeväisyyskortteja tms. Tämänkin vuoden joulukortit voisi kategorisoida "The ugliest Christmas card ever" (en tiedä oikeinkirjoituksesta), mutta olenpa ne nyt kuitenkin tehnyt ITSE ja oli vielä kiva tehdä, kun alkuun pääsi. Hmmm, ihan kuin taulun maalaaminen.... Muutaman valmiskortin sentään omatekemien lisäksi lähetin, että hyvä alku se sekin!
Onneksi tuttavaperheissä ei ole enää pieniä lapsia, sillä nämä kortit voisivat järkyttää pienokaisia! Ei ole yksi tai kaksi lasta, jotka olen nähnyt silmäilevän joulun alla pelokkain katsein ikkunoita samalla, kun  koittavat olla kotonansa muka rennosti. Ja jos pikkusen kiukuttaa, heti vanhemmat uhkaavat, että ooppas kuules kiltisti kun se tonttukin sieltä kurkkii... Ja niin lapsi taas muuttuu tinaukoksi, joka leikkii jäykästi ja nauraa tekonaurua silmäillen varovasti tummiin ikkunoihin.
Muutakin vähän kummallista on näin ilon juhlan keskellä: pikkulapset laulavat iloisina, posket punaisena piirissä pyörien: .. hetken kestää elämä, sekin synkkä ja ikävä.... tai paatoksellisesti: kukat on peittänyt lumi ja järven aalto jäätynyt talvipakkasessa, jonka takia köyhät linnut ei saa ruokaa ja ovat kuitenkin kuolleiden "sieluja" eikä lintuja... niin surumielistä!
Onneksi on Juicen Sika - laulu, joka totta torisee.

Hauskaa Joulua kaikille!!!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti