torstai 3. syyskuuta 2015

Pilvin ensimmäinen yksityinen valokuvanäyttely avattiin 2. päivä ja kävijöitä oli mukavasti, vaikka Tietotalo onkin aika ajoin hiljainen kuin kirkko maanantaisin. Tai no ainakin luulisin, kun en ole käynyt. Siis kirkossa maanantaisin. NO NIIN ! Eipäs jaaritella. Lehdistökin oli paikalla ja potentiaaliset sijoittajat kiertelivät tietysti ostomielessä mutustellen tarjoilusuklaita ;) . Näyttely on avoinna koko syyskuun, joten käykää katsomassa ja samalla voi käydä lounaalla tai pullakahveella Tietotalon ravintola Ometassa!

Lasten maatalousnäyttely Mansikki on 5.9. lauantaina Jokioisten Elonkierrossa! Kaiken moisia karvanaamoja ( mukaan ei lasketa parrakkaita miehiä, eikä -öh- naisia :O ...) on nähtävillä ja rapsuteltavina ja ohjelmaa on varmasti kylliksi! Samana päivänä on -TÄTTÄRÄTÄTÄRRRÄÄÄ- yllätystaidemyyntinäyttely Tapulimakasiinissa koko päivän 9-18 ! TERVETULOA KAIKKIIN!

Ps. Tämä mun blogi alkaa näyttämään ihan Jokioisten mainosesitteeltä tai tapahtumakalenterilta. Koittakaa kestää, sillä pakkohan näistä on kaikissa mahdollisissa foorumeissa kailottaa.

Koska minulla ei ole valmiita tauluja kuvattuna enempää kuin mitä täällä on jo nähtävillä, ei ole mitä näyttää. Mutta hetkinen! Voinhan tehdä kuvakaappauksen Tietotalosta, niin tiedätte painaa jarrua Humppilaan päin mennessä tai sieltä tullessa tämän näköisen rakennuksen kohdalla:

Ja jos lähestytte ilmasta käsin:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti