lauantai 7. toukokuuta 2016

"Kaunialan sotavammasairaalan sotaveteraaneilla oli tänään jälleen aihetta iloon sekä hymyyn, kun pappamopoilijat ilahduttivat heitä perinteisellä ajollaan."
Näin siteerasi Iltasanomat eilistä mopoajelua, jossa myös me, Ama ry:n (Auranmaan mopedi- ja ajoneuvoharrastusyhdistys) liiveissä ajelimme. Aiempiin ajoihin en ole päässyt mukaan, mutta nyt, 15. ja ehkä viimeinen ajotapahtuma, tuli koettua. Mopoilijoita oli pitkin Suomea tullut mukaan, jopa  Torniosta!
Helsingin kauppatorilta lähti 12:00 yli 220 mopoa kohti Kaunialan sotavammasairaalaa.  Ei ole vielä tähän päivään mennessä niin jouhevasti päässyt Mannerheimintietä ajelemaan, kuin eilen! Kiitos poliisisaattueen ;). Pääteasemalla oli iloisia sotaveteraaneja, ruoka- ja kahvitarjoilua, puheita ja musiikkia Halavatun papat - yhtyeeltä sekä legendaariselta Eino Gröniltä! Einon laulu peittyi välillä helikopterin yliajoon. Aiemmin yliajo on tapahtunut horneteilla, mutta onkohan polttoaineissa sitten säästelty, vai mikä oli, mutta ihan kiitettävä möly tuostakin laitteesta tuli.
Kerrassaan upea päivä, joka ylitti myös MTV3:n uutiskynnyksen. Alla linkki Iltasanomien juttuun tapahtumasta.

Iltasanomien juttu mopoajelustaEi kommentteja:

Lähetä kommentti